NATURLI’ x Funkygine

Funkygine og Naturli'

Dette året har vi i NATURLI’ vært så heldige å få inngå et splitter nytt samarbeid med energibunt og influencer Jørgine Massa Vasstrand, kanskje aller best kjent som Funkygine. Som mange andre familier har Jørgine og resten av Funkyfam et stort ønske om å spise mer bærekraftig – og vi er glade for å få bli med på reisen! 

Under ser du hvilke produkter Jørgine tester ut først – følg henne gjerne i sosiale medier for å få hennes vurderinger first-hand. Kanskje plukker du opp et tips eller to til digge, plantebaserte retter? 

Funkygines testprodukter 


VEGGIE
 BALLS PEA BASED
Veggie Balls har nylig blitt relansert og Jørgine skal få teste vår nye, ertebaserte, JUICY oppskrift! Du kan lese mer om Veggie Balls her. Visste du forresten at NATURLI’ Veggie Balls har om lag 7,5 ganger lavere klimaavtrykk enn animalske kjøttboller?

Prøv denne: Quinoasalat med Veggie Balls

JOE’KURT NATURELL
Joe’Kurt Naturell gir en god start på dagen med sin syrlige, friske smak og en konsistens som minner om tradisjonell yoghurt! Klikk her for å lese mer om vår plantebaserte yoghurt.

NATURLI funkygine testprodukter

CRUNCHY NUGGETS
Med en crispy utside og en digg, juicy innside tror vi CRUNCHY NUGGETS vil bli en storfavoritt hos Funkyfam! Du kan lese mer om den helsprø, 100% plantebaserte nyheten HER. Og du? NATURLI’ Crunchy Nuggets har ca. halvparten så lavt klimaavtrykk som animalske nuggets. Tenk det!

Les mer om vårt klimaavtrykk her.

PIZZA CAPRICCIOSA
Hvem kan si nei til en digg pizza som byr på både god smak OG god samvittighet? Vi er spent på å høre Jørgines mening om vår CAPRICCIOSA! Har du testet nyheten enda? Gi oss gjerne din tilbakemelding i sosiale medier! Les mer om nyheten her.

SRIRACHA MAYO & AIOLI
Plantebasert tilbehør som kan SPICE opp enhver middag? Ja, takk sier vi – og det sier miljøet også! Denne nyheten blir å finne i de aller fleste Rema-butikker nærmere grillsesongen. Les mer om nyheten her.

Se film

Hvor finner du produktene? 

Du kan se etter nyhetene hos Rema 1000, OBSExtra og Mega. Flere produktevil også være tilgjengelig i enkelte Meny, Kiwi, Spar, Joker og Bunnpris-butikker. Sjekk også Kolonial.no. Finner du ikke det du leter etter? Husk at du alltid kan spør butikken om å ta inn noe du ønsker deg – kanskje har de allerede flere interesserte på lista?