NATURLI Cafe

BESTILL ONLINE

 


Om NATURLI’ Café


NATURLI’ Café
er et inspirasjonssted for alle som ønsker å spise plantebasert mat! Vi i NATURLI’ ønsker at enda flere skal få øynene opp for at plantebasert mat kan smake skikkelig digg, og at det å spise og drikke mer bærekraftig ikke trenger å gå på bekostning av smak. Nettopp derfor har vi startet vår helt egen Concept Café på Skøyen i Oslo.

Her får du fargerike, DIGGE frokost-, lunsj- og middagsretter som vi lover du blir både mett og glad av. Den røde tråden i alle retter er at de er laget med produkter fra NATURLI’. Du får altså litt NATURLI’ i hver bit.

Fordi vi er overbevist om at alle som går ut fra NATURLI’ Café kommer til å ville prøve plantebasert mat igjen, har vi også et bredt utvalg av dagligvarer til salgs i kaféen. Her tilbyr vi selvsagt alle NATURLI’ produkter du kan finne i norske dagligvarebutikker, men også noen utvalgte skatter som i dag kun selges i det danske markedet. Noen av oppskriftene vil vi dele med dere her på nettsiden vår – slik at du enkelt kan lage de samme rettene hjemme! Vårt mål er å engasjere og motivere deg til å ha en mer bærekraftig livsstil.

NATURLI cafe oslo

Daglig leder i kaféen, Pernille Hellkås, kommer i likhet med NATURLI’ fra Danmark og brenner for å lage 100% plantebasert og smakfull mat. Pernille har en master i ernæringsfysiologi og har erfaring som sjef for flere matboder på Copenhagen Streetfood. Hun. har i tillegg vært profesjonell smaksdommer på Københavnsuniversitetet. Med seg har hun håndplukket et team som skal gi deg den beste kunde- og smaksopplevelsen!

Hos NATURLI’ Café får du mer enn bare en skikkelig digg matopplevelse. NATURLI’ Café skal være et samlingssted for alle som har interesse for plantebasert mat – men også for deg som rett og slett bare er litt nysgjerrig. Vi ønsker å møte dere for innspill og diskusjon rundt ideer eller smaking av nye produkter; NATURLI’ Cafe skal rett og slett være et innovasjonssenter for testing av nye produkter. Hos oss handler det om oppdagelse og opplevelse – utviklet for og med dere.

PS. Vi har også en romslig og hyggelig uteservering, barnestoler og stellebord på toalettet samt handicaptoalett.

Følg oss på Instagram (@naturlicafe_oslo) for spennende oppdateringer!
Instagram

 


 

Besøk oss i Drammensveien 153

 


 

Søk stilling hos oss:

Søk

Kontakt:
Pernille.Hellkas@orkla.no
+47 406 10 870