BESTILL ONLINE

Om NATURLI’ Café

Velkommen til NATURLI’ Café – vårt inspirasjonssted for alle som ønsker å spise plantebasert mat! Vi ønsker at folk skal få øynene opp for at plantebasert mat smaker skikkelig digg, og at det å spise og drikke mer bærekraftig ikke trenger å gå på bekostning av smak – derfor har vi startet vår helt egen konsept café på Skøyen!

Her får du fargerik mat, deilig frokost- og lunsjretter, som vi lover du blir både mett og glad av. Den røde tråden i alle rette er at de er laget med produkter fra NATURLI’. NATURLI’ i hver bit.

Fordi vi er overbeviste om at alle som går ut fra NATURLI’ Cafeen kommer til å ville prøve plantebasert mat igjen, vil vi også selge alle produktene NATURLI’ har i Norge, samt. noen utvalgte skatter som i dag kun selges i det danske markedet. Det publiseres oppskrifter basert på vår nettside, slik at det blir lett å lage de samme rettene hjemme. Vi ønsker å skape et engasjement, og motivasjon for en mer bærekraftig livsstil.

Oppskrift: Mexi Bowl

Vår daglige leder, Pernille Hellkås, kommer i likhet med NATURLI’, fra Danmark og brenner for å lage smakfull 100% plantebasert mat. Pernille har en master i ernæringsfysiologi og har erfaring som sjef for flere matboder på Copenhagen Streetfood og vært profesjonell smaksdommer på Københavnsuniversitetet.
Med seg har hun håndplukket et team for at du skal få den beste kundeopplevelsen.

Hos NATURLI’ Café får du mer enn bare en skikkelig digg matopplevelse. NATURLI’ Café skal være et samlingssted for alle som har interesse for, og /eller som er nysgjerrige på plantebasert mat. Vi ønsker å møte dere for innspill og diskusjon rundt ideer eller smaking av nye produkter; NATURLI’ Cafe skal rett og slett være et innovasjonssenter for testing av nye produkter. NATURLI’ Cafe handler om oppdagelse og opplevelse. Utviklet for og med dere.

NB! Vi har også en romslig og hyggelig uteservering, barnestoler og stellebord på toalettet samt handicaptoalett.

Følg oss på for spennende oppdateringer!
Instagram

Besøk oss i Drammensveien 153

Søk stilling hos oss:

Søk

Kontakt:
Pernille.Hellkas@orkla.no
+47 406 10 870