NATURLI Cafe

 


Book bord her: Bordreservasjon

Velkommen til oss!

Om NATURLI’ Eatery

Åpningstider:

10.30 – 21.30 – Mandag-Søndag

Matservering:
Burgermeny, salater og sides

NATURLI’ Eatery er et inspirasjonssted for alle som ønsker å spise plantebasert mat! Vi i NATURLI’ ønsker at enda flere skal få øynene opp for at plantebasert mat kan smake skikkelig digg, og at det å spise og drikke mer bærekraftig ikke trenger å gå på bekostning av smak. Derfor har vi åpnet NATURLI’ Eatery på Grünerløkka!

Kontakt:
naturli@orkla.no

Tlf. +47 406 10 870

 

 

Daglig leder, Pernille Hellkås, kommer i likhet med NATURLI’ fra Danmark og brenner for å lage 100% plantebasert og smakfull mat. Pernille har en master i ernæringsfysiologi og har erfaring som sjef for flere matboder på Copenhagen Streetfood. Hun har i tillegg vært profesjonell smaksdommer på Københavnsuniversitetet. Med seg har hun håndplukket et team som skal gi deg den beste kunde- og smaksopplevelsen!

Hos NATURLI’ Eatery får du mer enn bare en skikkelig digg matopplevelse. NATURLI’ Eatery skal være et samlingssted for alle som har interesse for plantebasert mat – men også for deg som rett og slett bare er litt nysgjerrig. Vi ønsker å møte dere for innspill og diskusjon rundt ideer eller smaking av nye produkter; NATURLI’ Eatery skal være et innovasjonssenter for testing av nye produkter. Hos oss handler det om oppdagelse og opplevelse – utviklet for og med dere.

PS. Vi har også barnestoler og stellebord på toalettet samt handicaptoalett.

Følg oss på Instagram (@naturli_no) for spennende oppdateringer!
Instagram

 


 

Besøk oss i Thorvald Meyers gate 40B, 0555 Oslo