NATURLI Cafe

 


Book bord her: Bordreservasjon

Velkommen til oss!

Om NATURLI’ Eatery

Åpningstider LØKKA:

10.30 – 23.00 – Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag-Søndag (kjøkken til 22)

10.30 – 24.00 – Fredag-Lørdag (kjøkken til 22)

NATURLI’ Eatery er et inspirasjonssted for alle som ønsker å spise plantebasert mat! Vi i NATURLI’ ønsker at enda flere skal få øynene opp for at plantebasert mat kan smake skikkelig digg, og at det å spise og drikke mer bærekraftig ikke trenger å gå på bekostning av smak. Nettopp derfor startet vi i 2020 vår helt egne NATURLI’ Café på Skøyen i Oslo. NATURLI’ CAFE åpner ny lokasjon på Grünerløkka, sammen med vår foodtruck blir vi til NATURLI’ Eatery. Du får altså litt NATURLI’ i hver bit.

Kontakt:
naturli@orkla.no

Tlf. +47 406 10 870

 

naturli-meny-drikke naturli-kveldsmeny naturli-dessertmeny

Daglig leder i kaféen, Pernille Hellkås, kommer i likhet med NATURLI’ fra Danmark og brenner for å lage 100% plantebasert og smakfull mat. Pernille har en master i ernæringsfysiologi og har erfaring som sjef for flere matboder på Copenhagen Streetfood. Hun. har i tillegg vært profesjonell smaksdommer på Københavnsuniversitetet. Med seg har hun håndplukket et team som skal gi deg den beste kunde- og smaksopplevelsen!

Hos NATURLI’ Café får du mer enn bare en skikkelig digg matopplevelse. NATURLI’ Café skal være et samlingssted for alle som har interesse for plantebasert mat – men også for deg som rett og slett bare er litt nysgjerrig. Vi ønsker å møte dere for innspill og diskusjon rundt ideer eller smaking av nye produkter; NATURLI’ Cafe skal rett og slett være et innovasjonssenter for testing av nye produkter. Hos oss handler det om oppdagelse og opplevelse – utviklet for og med dere.

PS. Vi har også en romslig og hyggelig uteservering, barnestoler og stellebord på toalettet samt handicaptoalett.

Følg oss på Instagram (@naturli_no) for spennende oppdateringer!
Instagram

 


 

Besøk oss snart i Thorvald Meyers gate 40B, 0555 Oslo