Karen Elene Thorsen, jenta bak instagram kontoen @fattig.student og den bestselgende kokeboken Fattig Student, deler sin superdigge oppskrift på gresk pasta med NATURLI’ Minced Pea Based.

Fremgangsmåte
Start med bollene: finhakk rødløk og hvitløk og tilsett det i en bolle sammen med NATURLI’ Minced Pea Based og resten av ingrediensene, og bland sammen til du har fått en farse.
Form farsen om til mellomstore boller, og stek dem i en stekepanne sammen med olivenolje, til bollene er brune og godt stekt på alle sider. Sett halvparten av bollene bort (de kan brukes til en annen deilig oppskrift), og de resterende til side i mens resten av maten lages i stand.
Kok opp pasta etter anvisning på pakken. Salt vannet godt.
Kutt opp rødløk og hvitløk, og stek dette sammen med olivenolje i en stekepanne. Tilsett pizzakrydder og cherrytomater, og la det stå å surre i panna i 5-10 minutter på medium varme.
Når pastaen er ferdig, tilsett en halv desiliter pastavann i panna, sammen med bollene og noen never spinat. Rør rundt til spinaten har krympet.
Bland sammen pastaen og sausen og topp med fetaost. Denne pastaen kan nytes både varm og kald.
