Fremgangsmåte
Finn frem NATURLI’ Minced All Star eller tin opp 100g NATURLI’ Shape Me! Minced. Ha i NATURLI’ Mandel, Kokos og Shea olje (eller annen plantebasert olje) i panne og stek i ca. 5 min. Tilsett 1 ss tacokrydder, 1 ss vann og stek videre til alt er varmt.
Pico de gallo: Kutt opp 5 cherry tomater i to. Finhakk rødløk og frisk koriander, tilsett en liten klype salt og saften fra en ½ lime. (la gjerne stå i minimum 15 min)
Peacamole: Ha en ½ avokado i en blender med 2 ss NATURLI’ Mandel, Kokos og Shea olje (eller annen plantebasert olje). Tin 40g frosne erter og tilsett saften fra ½ lime til blandingen. Ha i 1/2 dl NATURLI’ Oat Cusine (eller annen plantebasert matfløte). Bland inn 1/4 teskje hvitløkspulver og ¼ teskje løkpulver. Blend sammen til du får en myk konsistens.
Salatbase: Finsnitt 100g grønn spisskål, 50g hjertesalat og 50g grønnkål eller bruk noe salat du allerede har- gjerne en kål-type, da det gir crunch og er fiberrikt. Kutt ca. 6 cm agurk i terninger og tilsett til salatbasen.
Legg salaten i bunnen av en skål, bland inn 1ss av NATURLI’ mandel, kokos og shea olje samt en squeeze med lime saft. Legg på NATURLI’ Shape Me! Minced, peacamole, pico de gallo, nachochips og pynt med f.eks. alfalfa spire, syltet rødløk, koriander og jalapenos.
Vel bekomme!