Mexi Bowl

Fremgangsmåte

Tin opp 100g Shape Me! Mincedha i NATURLI’ Mandel, Kokos og Shea olje (eller annen plantebasert olje) i panne og stek i ca. 5 min. Tilsett 1 ss tacokrydder, 1 ss vann og stek videre til alt er varmt.  

Pico de gallo: Kutt opp 5 cherry tomater i to. Finhakk rødløk og frisk koriander,  tilsett en liten klype salt og saften fra en ½ lime. (la gjerne stå i minimum 15 min)    

Peacamole: Ha en ½ avokado i en blender med 2 ss Naturli Mandel, Kokos og Shea olje (eller annen plantebasert olje). Tin 40g frosne erter og tilsett saften fra ½ lime til blandingen. Ha i 1/2 dl NATURLI’ Oat Cusine (eller annen plantebasert matfløte). Bland inn 1/4 teskje hvitløkspulver og ¼ teskje løkpulver. Blend sammen til du får en myk konsistens.  

Salatbase: Finsnitt 100g grønn spisskål, 50g hjertesalat og 50g grønnkål eller bruk noe salat du allerede har- gjerne en kål-type, da det gir crunch og er fiberrikt. Kutt ca. 6 cm agurk i terninger og tilsett til salatbasen 

Legg salaten i bunnen av en skål, bland inn 1ss av NATURLI’ mandel, kokos og shea olje samt en squeeze med lime saft. Legg på Shape Me! Mincedpeacamolepico de gallo og pynt med f.eks. alfalfa spire, koriander, jalapenos og nachos chips. 

Velbekomme!