NATURLI' x MUNCHIES
Plantebasert Burger

Flere har kanskje fått med seg at NATURLI’ har vært «Burger of the Month» på Oslo’s kuleste burger restaurant: Munchies? Vel, den plantebaserte burgeren har vært en braksuksess- og nå forblir faktisk NATURLI’ værende på menyen dersom man ønsker et plantebasert alternativ! Her deler kokken til Munchies oppskriften til «NATURLI’- burger of the month»:

Fremgangsmåte

Stek NATURLI’ Burgers;
På stekepanne: Stek fra fryst tilstand i litt matolje i 8-10 minutter på middels varme til gjennomstekt. Snu burgeren flere ganger underveis. Legg på en slice med (plantebasert) ost mot slutten, til den har smeltet.
På grill: Grilles fra fryst tilstand i 8-10 minutter på middels varme. Snu burgeren flere ganger underveis. Legg på en slice med (plantebasert) ost mot slutten, til den har smeltet.

Lag BBQ Mayo ved å mikse (plantebasert) BBQ saus med (plantebasert) majones.

Lag lettsyltet agurk ved å varme opp sukker, eddik, salt og finhakket chilli. Vent til sukkeret og saltet smelter. Skru av platen og hell i vannet. Skjær agurken i tynne skiver og bland i resten av miksen. Sett i kjøleskapet i en time- og voilà!

Monter sammen burgeren ved å smøre den (plantebaserte) BBQ-mayoen på burgerbrødet, legge på syltet agurk, rødløk og NATURLI’ Burgers med (plantebasert) ost.

Og sist men ikke minst- NYT!