Oppskrift: Asian Bowl fra NATURLI' Café

Fremgangsmåte:

  1. Lag ASIAN DRESSING med sesamolje, tamari soyasaus, hvitløkspulver, cayennepepper og limesaft.
  2. Stek opp NATURLI’ Veggie Balls i stekepanne på medium varme til de er gylne. Hell bort overflødig olje som evt dannes i pannen. Glaser med teriyaki saus og vend dem godt – stek videre i 3-5 min ved svak varme. Strø med sesamfrø til sist. Server de varme for en ekstra digg smaksopplevelse. Tips: Stek opp hele posen og spis resten kalde dagen etter.
  3. Kok opp risnudler og edamamebønner.
  4. Legg opp strimlet gulrot, spisskål og rødkål i en tallerken, fortsett med teriyakiglaserte nudler, NATURLI’ Veggie Balls, hakkede agurkterninger, edamamebønner, wakame og syltet ingefær.
  5. Topp bowlen med Asian dressing, peanøtter, frisk koriander, sesamfrø og en limebåt. Mmmmm!

PS. Du velger selv om du vil legge opp ingrediensene enkeltvis, eller om du vil mixe alt sammen til én salat. Prøv deg frem!