- Naturli' -

Burgers med norske åkerbønner

NATURLI’ Burgers med norske åkerbønner

Endelig en 100% plantebasert burger med norske råvarer! Denne burgeren er produsert i Norge, på fabrikken vår i Fredrikstad, med norskdyrkede åkerbønner. Den er grov, tykk og saftig med et hjemmelaget utseende – den ultimate burgeropplevelsen. Tilberedes i stekepanne eller på grillen og serveres med ditt favorittilbehør!

Burgeren har hele 20 ganger lavere klimaavtrykk enn en kjøttburger*, er rik på protein og en kilde til kostfiber.

*Sammenligner med Stabburet Hamburger Original 130g

Tilberedning:

Stekepanne: Stekes fra fryst tilstand i litt matolje i 8-10 minutter på middels varme til gjennomstekt. Snu burgeren flere ganger underveis.

Grill: Grilles fra fryst tilstand i litt matolje i 8-10 minutter på middels varme til gjennomstekt. Snu burgeren flere ganger underveis.

Her finner du produktene:

? Hos Oda.no
? I flere Meny- og Spar-butikker

Dersom du ikke finner produktet i butikken kan du høre med butikksjefen om de kan ta det inn – det har de ofte mulighet til. Tusen takk for at du hjelper oss med å gjøre produktene våre tilgjengelig for alle!

*Anmeldelse fra: www.vegannorge.no/artikler/munchies-x-naturli(01.03.20)

 

Made in Norway

Vi er stolte av å kunne si at NATURLI’ Burgers er utviklet og laget i Norge på fabrikken vår på Råbekken – rett utenfor Fredrikstad.

 

Ingrediensliste

Vann, fava-/åkerbønne- (15%) og erteprotein (4%), vegetabilsk olje (kokos, raps), løk, naturlig aroma, krydder, tomat, potetstivelse, stabilisator (methylcellulose), fargestoff (rødbete), sjampinjong, fargestoff (karamell), hvitløk.

[/column]

Næringsinnhold per 100 g

  • Energi 946 kJ/226 kcal
  • Fat 16 g
    • – hvorav mettede fettsyrer 10 g
  • Karbohydrater 5,5 g
    • – hvorav sukkerarter 1,2 g
  • Fiber 3,5 g
  • Protein 14 g
  • Salt 1,2 g