NATURLI’ Burgers med norske åkerbønner
Endelig en 100% plantebasert burger med norske råvarer! Denne burgeren er produsert i Norge, på fabrikken vår i Fredrikstad, med norskdyrkede åkerbønner. Den er grov, tykk og saftig med et hjemmelaget utseende – den ultimate burgeropplevelsen. Tilberedes i stekepanne eller på grillen og serveres med ditt favorittilbehør!
Burgeren har hele 20 ganger lavere klimaavtrykk enn en kjøttburger*, er rik på protein og en kilde til kostfiber.
*Sammenligner med Stabburet Hamburger Original 130g
Tilberedning:
Stekepanne: Stekes fra fryst tilstand i litt matolje i 8-10 minutter på middels varme til gjennomstekt. Snu burgeren flere ganger underveis.
Grill: Grilles fra fryst tilstand i litt matolje i 8-10 minutter på middels varme til gjennomstekt. Snu burgeren flere ganger underveis.
Her finner du produktet:
Hos Nordic Choice Hotels og Cirkle K, og NATURLI’ Eatery Løkka.
rli(01.03.20)