NATURLI’ Sausages
Disse pølsene er et 100% plantebasert alternativ til den perfekte pølse i lompe eller brød, eller en digg plantebasert pølserett.
Den er glutenfri, smakfull og klar til å stekes, rett fra posen.
Vel bekomme!
Tilberedning:
Tilberedes fra frossen tilstand.
Stek NATURLI’ Sausages i en stekepanne med olje ved middels varme i 12 minutter.
Her finner du produktene:
– Kan bestilles hos Oda.no
Dersom du ikke finner produktet i butikken kan du høre med butikksjefen om de kan ta det inn – det har de ofte mulighet til. Tusen takk for at du hjelper oss med å gjøre produktene våre tilgjengelig for alle!
Klimaspor* 1,5 Co2e/kg og rundt 60 % mindre klimapåvirkning sammenlignet med pølser.
*Klimaberegningen er basert på RISE klimadatabase for matvarer, informasjon fra produsenter, bransjedata for transport og ORKLAs produksjonsspesifikke prosessdata.
Bruk vannet riktig
Visste du at nordmenns gjennomsnittlige grønnsaksforbruk har et vannforbruk på bare drøyt 4 prosent av kjøttforbruket vårt?
Kilde: Framtiden i våre hender

100% plantebasert hotdog
Ingrediensliste
Vann, SOYAPROTEIN (17 %), rapsolje, løk, krydder (bl.a.paprika, koriander), salt, maisstivelse, hvitløk, tomat, epleekstrakt, ertefiber, ertestivelse, naturlig aroma, røykaroma, stabiliseringsmiddel (methylcellulose), fargestoff (jernoksid).
Næringsinnhold pr. 100g
- Energi 743 kJ /178 kcal
- Fett 11,0 g
- – hvorav mettet fett 0,9 g
- Karbohydrat 4,3g
- – hvorav sukkerarter 1,7 g
- Fiber 4,5 g
- Protein 13,0 g
- Salt 1,5 g