- Naturli' -

Vegisterpølser

NATURLI’ Vegisterpølser

Smaksrike og 100% plantebaserte vegisterpølser fra NATURLI’, med herlig og krydret smak av jul. De er basert på erte-og soyaprotein i tillegg til favabønner, og er produsert i Norge.

Tilberedning:
Fra frys: Stekes i panne med litt olje på middels varme i ca. 20 minutter til pølsen er gjennomvarm.
Fra kjølt: Pølsene kan tines i kjøleskap over natten. Stekes i panne med litt olje på middels varme i ca. 10 minutter til pølsen er gjennomvarm.

Her finner du produktet:

Dette er en sesongbasert vare. Du finner den her i juletider:

? Hos Oda.no
? I noen Coop-butikker

Ingrediensliste

vann, blomkål, løk, erte- og åkerbønneprotein, rapsolje, kokosolje, naturlig aroma, tapiokastivelse, fortykningsmiddel (metylcellulose, agar, konjac gum), krydder. Alginatskinn: natriumalginat, konjac gum, guar gum

Næringsinnhold pr. 100 g

  • Energi 810 kJ/194 kcal
  • Fett 14 g
    • – hvorav mettet fett 6,5
  • Karbohydrat 6 g
    • – hvorav sukkerarter 1,5 g
  • Fiber 4,3 g
  • Protein 10 g 
  • Salt 1,7 g