Eggerøre uten egg med kikertemel

Denne veganske «eggerøren» er et bra alternativ til deg som ikke tåler egg, eller bare ønsker å prøve noe nytt og annerledes.

Tilberedningstid
10

Porsjoner
2

Ingredienser

  • 75 g kikertmel
  • 1.5 dl vann
  • 0.25 stk terning grønnsaksbuljong
  • 2 ss Økologisk Smørbar
  • 1 håndfull spinat
  • 1 bunt gresssløk

Fremgangsmåte

Kok opp vann og bland ut buljongterningen i vannet. Pisk sammen kikertmel og utblandet buljong.

Smelt 1 ss smørbar i en panne og tilsett skylt spinat. La spinaten falle sammen før du har den over i en skål.

Smelt igjen 1 ss smørbar i pannen. Ha i kikertblandingen og la det steke 1 minutt, før du tilsetter spinaten. Rør til massen har begynt å tykne, slik som en eggerøre. Smak til med salt og pepper.

Dryss gjerne over hakket gressløk og andre krydderurter ved servering.