Frappuccino med karamell

Denne populære kaffedrikken kan du enkelt lage selv hjemme. Topp iskaffen med deilig karamell og server en frappuccino neste gang du får besøk eller bare ønsker å kose deg litt. Oppskriften er uten melk eller fløte og inneholder kun veganske ingredienser.

Tilberedningstid
10

Porsjoner
2

Ingredienser

  • 2.5 dl Økologisk Soyadrikk Calsium & Vanilje
  • 2.5 dl kald kaffe
  • 10 stk isbiter

Karamell

  • 225 g sukker
  • 6 ss Økologisk Smørbar
  • 0.5 dl vegetabilsk fløte

Fremgangsmåte

Smelt sukkeret i en kjele til det er lysebrunt. Ta kjelen av platen og rør inn smørbar. Rør til du har en jevn blanding. Tilsett fløten og bland godt. Hell karamellsausen i en liten mugge.

Miks soyadrikk, kaffe og isbiter i en blender.

Hell karamellsaus langs kanten på glassene. Fyll iskaffen i og server.