Havregrøt med bær og sirup

Havregrøt er en frokostfavoritt for mange nordmenn. Denne er helt uten melk og toppet med søt sirup og bær, for å gi deg en perfekt start på dagen. Grøten er vegansk og inneholder soyadrikk med kalsium og vanilje, som gir grøten ekstra god smak.

Tilberedningstid
5

Porsjoner
2

Ingredienser

  • 2 dl havregryn
  • 2.5 dl kaldt vann
  • 2.5 dl Økologisk Soyadrikk Calsium & Vanilje
  • 0.25 ts salt

Topping

  • 150 g friske bær (f.eks. blåbær eller bringebær)
  • 2 ss sirup
  • 2 ss hakkede mandler

Fremgangsmåte

Bland sammen havregryn, vann, soyadrikk og salt i en kjele. La det koke opp under omrøring og kok videre på svak varme i ca. 3 minutter. Topp grøten med bær, flytende honning og hakkede mandler. Server!