Hjemmelaget granola

Å ha et glass med hjemmelaget granola på kjøkkenbenken er enkel luksus i hverdagen. Med denne oppskriften har du alltid en lettvint og sunn frokost, lunsj eller mellommåltid for hånden som smaker kjempegodt. Alle våre oppskrifter er veganske og uten melk – denne granolaen passer for eksempel perfekt med mandeldrikk!

Tilberedningstid
30

Porsjoner
4

Ingredienser

  • 60 g solsikkekjerner
  • 2 ss linfrø
  • 4 ss sirup
  • 1 ss Økologisk Smørbar
  • 100 g havregryn
  • 50 g tranebær

Fremgangsmåte

Rist solsikkekjerner og linfrø i en tørr panne til de er lyst gylne. Ha de over i en skål. Ha smørbar i middels varm panne sammen med sirup. Tilsett ristede solsikkerkjerner og linfrø sammen med havregryn og tranebær. Bland alt godt sammen.

Hell granolaen utover et stekebrett for avkjøling.

Server avkjølt granola sammen med f. eks. kald mandeldrikk.