Risgrøt med blåbær og ristede gresskarkjerner

Grøt er både godt og mettende som frokost, lunsj eller mellommåltid. Denne risgrøten er enkel å lage og en fin variasjon til den tradisjonelle frokostgrøten med havregryn. Topp den med deilig blåbær og ristede gresskarkjerner for en god start på dagen. Oppskriften er uten melk og inneholder kun veganske ingredienser.

Tilberedningstid
40

Porsjoner
2

Ingredienser

  • 8 dl Økologisk Soyadrikk Calsium & Vanilje
  • 120 g basmatiris
  • 50 g gresskarkjerner
  • 1 dl blåbær
  • 1 ss sirup

Fremgangsmåte

Kok opp soyadrikken under omrøring. Tilsett risen og skru ned varmen. La grøten koke 20-25 minutter – rør om med jevne mellomrom.

Rist gresskarkjernene i en tørr panne til de begynner å ta litt farge.

Server lun risgrøt toppet med blåbær, sirup og ristede gresskarkjerner.