NATURLI’ x SMIZ.no

Nytt, spennende samarbeid!


Yes, yes & YES! Nå blir digg, plantebasert mat fra NATURLI’ tilgjengelig for ENDA flere! Vi har gledet oss til å fortelle om vårt nye samarbeid med SMIZ.no, en digital mathall som er skreddersydd for levering av fristende matretter.

Nå ønsker Smiz å sette mer plantebasert mat på menyen – og da er vi i NATURLI’ ganske enkle å be. Vi tror nemlig at alle kan digge å SMIZE mer plantebasert! Derfor har vi, i samarbeid med Smiz, utviklet to spennende nye retter der NATURLI’ sine produkter står i fokus; en NATURLI’® Bowl – inspirert av Thairetten Larb, og en NATURLI’® Taco Plate – fire myke maistortillas med eksotiske, asiatiske smaker. 

Smiz + NATURLISiden Smiz er et såkalt «ghost kitchen» uten fysiske lokaler, kan du enkelt bestille rettene via Wolt og Foodora med hjemlevering – et skikkelig kult gründermiljø som vi er stolt av å kunne samarbeide med! Faktisk tar Smiz i bruk tomme kjøkken som er ledige store deler av dagen til å forberede rettene sine, og det – det liker vi! 

Hvilken rett tester du først, NATURLI’® Bowl eller NATURLI’® Taco Bowl? 

Åpning av nytt pick-up point 

Torsdag 22. april åpner Smiz sitt første pick-up point på Vulkan i Oslo, like ved Mathallen. Om du er blant de 50 første som møter opp på åpningseventet kl. 16 kan du få med deg en helt egen goodiebag! Der finner du selvfølgelig også DIGGE produkter fra NATURLI’! 

Sees vi?