Vegansk burger på grillen

På utkikk etter en skikkelig god veganburger?

Å velge bærekraftige, veganske alternativ skal på ingen måte gå på kompromiss med den ultimate burgeropplevelsen. Sommerens grillsesong er den perfekte anledning til å teste ut nye, eller allerede kjente, veganske burgere – og vi kan love at du ikke vil bli skuffet! 

Her har vi samlet våre beste veganske burgeroppskrifter til grillen, basert på produktene Shape Me! Minced, Burgers og den ertebaserte  Minced . Og hvorfor ikke slenge på noen pølser som f.eks  Sausages på samtidig? 

Her kommer våre tips for en skikkelig juicy vegan burger – med litt bedre samvittighet: 

Et hot tips er å grille disse veganske produktene på middels varme, da proteinene ikke tåler like høy temperatur som kjøttproteiner.

Vegan cheeseburger

Mmm.. det er vel lite som slår den klassiske cheeseburgeren? Her fungerer våre veganske farser helt perfekt som utgangspunkt. Fordelen med å bruke farsene er at de gir deg muligheten til å tilsette ekstra godsaker for å «spice» den opp eg. chilli, løk, urter.

Dersom du er av den litt mer utålmodige typen er Burgers helt super å slenge rett på grillen. Fullfør med en vegansk osteslice på toppen og en deilig dressing basert på sennep, majones og kapers for den ultimate burgeropplevelsen!

 

Sjekk ut oppskriften på vegansk cheeseburger her.

Vegan Gulrot tahini quinoa burger med coleslaw

Føler du deg litt ekstra inspirert, kan du jo prøve deg på en vegansk gulrot tahini quinoa burger med coleslaw?

Det høres kanskje avansert ut – men det er ikke verre enn å blande sammen Minced eller Shape Me! Minced, tahnini, kokt quinoa, revet gulrot, løk og hvitløk i en skål. Deretter former du massen til ønsket størrelse, og slenger burgeren på grillen!

Fullfør det hele med en deilig hjemmelaget vegansk coleslaw av kål, sitron, sirup og vegansk matfløte.

Ønsker du å utfordre deg selv litt mer, kan du også lage bricohe brød fra bunnen. Her kreves det litt tålmodighet, men herlighet så verdt det er!

Les mer om hvordan du lager det digge måltidet her.

Vegan Munchies x NATURLI’® Burger

En burgerkominasjon som har blitt en favoritt hos oss i NATURLI’ er utviklet av Oslos beste burgerresturant; Munchies. Munchies hadde NATURLI’ Burgers som «Burger of the month» flere måneder på rad- og endelig er det mulig å bytte ut kjøttburgeren med NATURLI’ Burgers på alle typer burgere på Munchies!

Dersom du ikke bor i Oslo-området eller ikke har hatt mulighet til å teste ut NATURLI’ «Burger of the month» kan du nå heldigvis lage den selv hjemme! Her deler nemlig en av kokkene fra Munchies oppskriften.

Chunky Vegan pølse

Vi kan ikke unngå å nevne NATURLI’ Sausages som det perfekte veganske alternativ til pølse. Piff opp pølsen med karamellisert løk, lettsyltet løk, salat eller soltørket tomat; her er det bare fantasien som setter grenser!

Klar-ferdig-grill!