Om oss

NATURLI’ er merket for ALLE som ønsker å spise mer bærekraftig.

Siden 1988 har NATURLI’ jobbet med å utvikle de beste 100% plantebaserte produkter.

NATURLI’ har et sterkt ønske om å være noe mer enn bare et merke: vi ønsker å bidra til en bedre og mer bærekraftig verden. Vi vet at folk flest vil; faktisk sier 6 av 10 at de vil spise mindre kjøtt for å redusere sine klimagassutslipp – men dette er oftere lettere sagt enn gjort. Vi tror på at de største endringene kommer når alle gjør litt – og ikke når få gjør mye.

For at vi skal klare å få med folk flest, må vi gjøre det enkelt å ta disse små positive valgene. Derfor har vi kommet med produkter som gjør det enkelt for ALLE å gjøre endringer på sine yndlingsretter ved å bruke plantebaserte alternativer. Du kan fortsatt nyte taco, hamburger, chilli con carne, spagetti bolognese, nachosen- bare mer bærekraftig. Ved å tilby produkter som har null kompromiss på smak merker man knapt forskjell- det skal smake like godt å spise og drikke plantebasert!

Be the change!

Kvalitets-ingredienser 

Kvaliteten på våre ingredienser er noe vi bryr oss mye om. Kvaliteten må være høy! Og vi går det lille ekstra steget for å sikre at de fører til produkter som smaker fantastisk og er enkle å bruke..

CO2

Visste du at å spise mer plantebasert mat er et enkelt tiltak du kan gjøre for å redusere ditt eget CO2-avtrykk?

Ifølge forskning utført ved Oxford Martin School vil utbredelsen av et vegetarisk kosthold føre til en nedgang i matrelaterte klimagassutslipp på 63 %. (Hvis du for eksempel bytter ut svinekjøtt med plantebaserte produkter i en måned, hindrer du produksjonen av 38 kg drivhusgasser, som ellers ville bidratt til global oppvarming.) Plantebasert mat sparer også vann og fremmer biologisk mangfold.

Kilde: Grønn Fremtid

Vi er sterkere sammen

Når det kommer til å kjempe for å gjenopprette balansen mellom natur og mennesker, er to bedre enn en, og tre bedre enn to. Dette er hvorfor vi inngår partnerskap med andre som tror på de samme tingene vi gjør. Des større gruppe vi blir, des mer omsorg vil jorda vår få.