Om oss

NATURLI’ er merket for ALLE som ønsker å spise mer bærekraftig.

Vi tror på at plantebasert mat er bra for verden, bra for deg og dyrene. NATURLI’s produkter inneholder derfor ingen spor av dyr. Med andre ord: hele NATURLI’s sortiment er 100% plantebasert.

Siden 1988 har NATURLI’ jobbet med å utfordre oppfattelsen av at melk- og kjøttprodukter kun kan komme fra dyr. NATURLI’ tilbyr 100 % plantebaserte produkter av høy kvalitet, og har et sterkt fokus på smaksopplevelsen. Her er det ingen kompromiss på smak; det skal smake godt å spise og drikke bærekraftig.

Kvalitets-ingredienser 

Kvaliteten på våre ingredienser er noe vi bryr oss mye om. Kvaliteten må være høy! Og vi går det lille ekstra steget for å sikre at de fører til produkter som smaker fantastisk og er enkle å bruke..Ikke-GMO

Vi er konsekvente når det kommer til kvalitetsingredienser. Våre ingredienser er ikke genmodifiserte (GMO). Vi forsikrer oss om dette ved å kjøpe ingredienser fra bønder som ikke dyrker GMO-avlinger.

CO2

Generelt, er CO2 utslipp fra mat redusert med opp til 60% ved å erstatte animalske produkter med plantebasert mat, og det gir også muligheten til å plante skog som absorberer store mengder CO2. Dette er fordi store landområder kan bli brukt til skog når folk spiser plantebasert istedenfor mat.* Alle Naturli’s produkter er 100% plantebaserte og vi strekker oss etter å tilby en rekke smakfulle produkter som gjør det lett å velge plantebasert mat.

*Kilde: Den Danske Vegetarforening

Vi er sterkere sammen

Når det kommer til å kjempe for å gjenopprette balansen mellom natur og mennesker, er to bedre enn en, og tre bedre enn to. Dette er hvorfor vi inngår partnerskap med andre som tror på de samme tingene vi gjør. Des større gruppe vi blir, des mer omsorg vil jorda vår få.