Cheeseburger

Fremgangsmåte

Form NATURLI’ Minced Pea Based / NATURLI’ Shape Me! Minced eller bruk NATURLI’ The Burger som allerede er «ready-to-go», og krydre til med salt og pepper. Bruk litt (plantebasert) smør og stek burgeren på begge sider på medium temperatur i 8-12 minutter. Plasser (vegansk) ost på toppen 1-2 minutter før den er ferdig, og la osten smelte.

Det eneste fyllet er rødløk- som bare må skrelles og kuttes.

Dressingen lages ved å blande sammen ingrediensene i en bolle- og voilà så er dressingen er ferdig!

Nå er det eneste du trenger å gjøre å sette sammen burgeren slik du ønsker og nyyyte.

Tips: Du kan ente kjøpe eller lage dine egne brioche brød. Se oppskriften under for hjemmelagde brioche brød under.

Brioche brød
Pisk eller smuldre gjæren i det kalde vannet i en bolle og visp til gjæren er oppløst.

Tilsett hvetemel, sukker, salt og kna det til en deig (dette er helt klart lettest med en food processor, bare hell i deigen og la den blande i 8-12 minutter). Gradvis tilsett (plantebasert) smør, mens du knar, helt til deigen føles glatt og elastisk ut.

La deigen heve i 3 timer i kjøleskapet med et kjøkkenhåndkle over for å sikre at toppen av deigen ikke tørker ut.

Etter at deigen har hevet ferdig kan du ta den ut av kjøleskapet og plassere den på kjøkkenbenken til den har nådd romtemperatur igjen. Når deigen har nådd romtemperatur, skjær den opp og form den til 18x50g brioche brød. Du kan også bare bruke øyemål- det trenger jo ikke være helt perfekt.

La brødene heve i et varmt rom i 1-1½ timer før du steker dem på 200°C på varmluft i 8-10 mins.

Tips: Hvis du ønsker en fin farge og glans på brødene kan du børste dem med vann eller litt (plantebasert) smør før du putter dem i ovnen.